Technologie / produkty

Nová střešní krytina Structa od Swisspearl: Ideální řešení pro obytné domy i rekonstrukce

Střešní krytina Structa od Swisspearl je ideálním řešením pro rodinné domy i rekonstrukce. Foto: Swisspearl Česká republika a.s.

Hledáte střešní krytinu, která kombinuje elegantní design, vysokou odolnost a snadnou instalaci? Profilovaná střešní krytina Structa od Swisspearl může být odpovědí. Tyto panely nabízejí moderní vzhled, který promění vaši střechu v estetický skvost, a zároveň zaručují dlouhodobou pevnost a odolnost. Swisspearl je předním výrobcem vláknocemetových fasádních a střešních systémů s osmy výrobními závody v Evropě, z nichž dva jsou v českém Berouně a Šumperku.

Swisspearl Česká republika a.s. , 18. 6. 2024 / Advertorial

Elegantní design

Structa se vyznačuje čistými liniemi a elegantní geometrií, které dodávají střechám jedinečný vzhled. Kombinuje rovné a zvlněné plochy, což vytváří dynamický a atraktivní vzhled střechy. Tento moderní design je sofistikovanou alternativou ke klasickým krytinám, přičemž zachovává jejich osvědčené vlastnosti.

Snadná a rychlá instalace

Jednou z nejvýznamnějších výhod krytiny Structa je její nízká hmotnost, což umožňuje snadnou manipulaci a instalaci jedním člověkem. Každý panel je vybaven předvrtanými otvory, které výrazně urychlují montáž, snižují prašnost a zlepšují čistotu na staveništi. Panely lze instalovat na střechy se sklonem již od 7°, což z nich činí univerzální řešení pro různé typy střech.

Foto: Profilovaná střešní krytina Structa má elegantní design, vysokou odolnost, nízkou hmotnost a snadno se instaluje.

Vynikající akustické vlastnosti

Structa je vyrobena z vláknocementu, který zajišťuje klidné vnitřní prostředí bez rušivého bubnování deště. Díky této vlastnosti je ideální pro obytné domy, kde je komfort a pohoda obyvatel na prvním místě.

Nehořlavost a bezpečnost

Bezpečnost je klíčovým aspektem každé střešní krytiny. Structa splňuje přísné požadavky na nehořlavost. Materiál se netaví ani neuvolňuje škodlivé páry, což ho předurčuje i do hustě obydlených oblastí.

Vysoká odolnost

Kónická hrana panelů Structa umožňuje výraznější boční překrytí, což zlepšuje těsnost spojů a zajišťuje vynikající estetický dojem. Protiskluzová povrchová úprava s drobnými částicemi zvyšujícími drsnost povrchu poskytuje nejen skvělou bezpečnost při instalaci, ale i vizuálně atraktivní povrch.

Ekologická a udržitelná volba

Vláknocement, ze kterého je Structa vyrobena, je ekologický materiál skládající se především z přírodních surovin cementu a buničiny. Tento materiál je nejen odolný vůči extrémnímu počasí, ale také šetrný k životnímu prostředí. Díky své odolnosti a nízkým nárokům na údržbu se Structa stává ekonomicky výhodnou volbou.

Pro nové budovy i rekonstrukce

Structa je ideálním řešením pro nové stavby i rekonstrukce. Díky svému modernímu designu, robustnosti a snadné instalaci je perfektní volbou pro každou střechu. Její nízká hmotnost minimalizuje zátěž na konstrukci střechy, což se ocení zejména při rekonstrukcích starších budov.

Structa od Swisspearl je moderní střešní krytina, která spojuje krásný design s vysokou funkčností a bezpečností. Její snadná instalace, vynikající akustické vlastnosti a odolnost vůči povětrnostním vlivům ji činí ideální volbou pro nové obytné domy i rekonstrukce. Objednejte si vzorek a přesvědčte se sami o výhodách této inovativní střešní krytiny. Vaše nová střecha bude nejen krásná, ale také odolná po mnoho let.

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři