Novinky a názory / zprávy

Točí vás elektroměr? Změňte to!

Elektroměr se vám točí na plné obrátky? Pokud přemýšlíte o změně dodavatele elektřiny ve vaší domácnosti, můžete ho teď vyměnit během pár minut on-line. Ušetříte tak až několik tisíc korun ročně, a navíc nemusíte nikam do protivné zimy.

EARCH.CZ , 19. 11. 2012

Některé společnosti poskytují zákazníkům dokonalý komfort a přicházejí s on-line řešeními, díky kterým je změna triviální. Zákazník už nemusí běhat „po všech čertech“ a vše vyřídí rovnou ze svého počítače.

Mezi takové inovátory patří např. skupina RWE, která nabízí zákazníkům svůj RWE ONLINE SERVIS, jenž umožňuje nepřetržitou správu účtu za energie (24 hodin denně 7 dnů v týdnu) a nyní nově také možnost uzavřít smlouvu o dodávkách elektřiny od RWE během pár minut přímo na webu.

Navíc se všichni zákazníci, kteří právě nyní začnou využívat aplikaci RWE ONLINE SERVIS, zúčastní soutěže o novinku iPod touch 32GB 5. generacehone 4S 16GB , k tomu získají slevový voucher v hodnotě 350 Kč na lázeňské a wellness pobyty od Spa.cz a své tělo tak mohou prohřát ve vyhlášených maďarských, slovenských nebo českých lázních. Na změně dodavatele tedy můžete vydělat hned několikrát.

Více informací získáte na os.rwe.cz.

Klíčová slova:

Generální partner
Hlavní partneři