Novinky a názory / zprávy

Divadlo, výstavy, rozhovory, atmosféra. Vše na jednom místě. To je WiFič VEN

Ve dnech 30. a 31. srpna se v areálu Egoé v Bílovicích u Uherského Hradiště koná venkovní setkání WiFič VEN. Foto: Egoé

Divadelní jeviště v hale, kde se svařují ocelové konstrukce. Výstavy v práškové lakovně nebo na střeše. Hosté, kteří mají co říct. Hudba, která nezní na každém rohu. K tomu hra s prostorem, zajímavá zákoutí a atmosféra, kterou jinde nenajdete. To je venkovní setkání WiFič VEN! Letos se koná v areálu Egoé v Bílovicích u Uherského Hradiště již posedmé. Zkuste si ho, stavte se ve dnech 30. a 31. srpna.

EGOÉ , 12. 8. 2024 / Advertorial

Nejen pobavit, ale i inspirovat. S takovou ambicí před sedmi lety vznikla akce WiFič VEN! Proto nemůže spoléhat na běžná festivalová schémata, ale naopak nabídnout jedinečný programový mix. Přímo ve výrobních halách se tak můžete mimo jiné podívat na dvě divadelní představení. Za prvním, s názvem Je naprosto nezbytné, stojí Horácké divadlo. Tím druhým je pak inscenace Dnes to rozdělíme – Summer Edition. Jde o modifikovanou verzi představení uváděného ve vile Tugendhat.

Foto: V rámci festivalu vystoupí i Cirk La Putyka.

Tradiční součástí WiFič VEN! je několik výstav. Třeba Analýza veřejného prostoru, která ukazuje, co vše ovlivňuje všemi sdílený prostor. Nebo Salon dřevostaveb představující průřez toho nejlepšího, co se v loňském roce v tomto segmentu podařilo realizovat. Nabídneme i pohled na graffiti a obecně pouliční umění nebo na vlastním příkladu ukážeme, jak se nemá zametat nepořádek…

Foto: Přijďte si užít poslední srpnové dny do areálu Egoé v Bílovicích!

I v sedmém ročníku sázíme na zajímavé hosty Lucie Výborné, tentokrát jich nabídneme sedm. Jde o moderátora, popularizátora vědy a bývalého starostu Vladimíra Kořena, novináře a spoluautora projektu Dárek pro Putina Martina Ondráčka, architekta, stavebního inženýra a majitele účtu Delniq Lukáše Janouta, triatlonistu světového formátu Petra Vabrouška, motivačního kouče a stratéga vrcholových sportovců Víta Schlesingera nebo členy souboru Police Symphony Orchestra Petru Soukupovou a Davida Ostružára.

Chybět samozřejmě nebude ani hudba. Dorazí kapely v čele s November 2nd a mínus123minut. Těšit se můžete i na Štěpána Markoviče & Gypsy Groove nebo jinde než v Praze jen výjimečně vystupující Cirk La Putyka. Nejen pro děti je připraveno Úžasné divadlo fyziky, k tomu osvědčené vstupy Klaunů na volné noze a dua Bratří v tricku. A na závěr potlach v kempu.

Více na www.wificven.cz.

SPONZOR

  • autor: EGOÉ *
  • publikováno: * 12. 8. 2024
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři