Architektura / interiér

Konference INTERIÉRY 2024: Inspirace pro interiérové architekty a designéry

7. listopadu proběhne v sále Rotunda na BVV v Brně konference INTERIÉRY. Foto: archiv konference INTERIÉRY

Každoroční konference INTERIÉRY se letos uskuteční ve čtvrtek 7. listopadu v Brně, v jedinečném přednáškovém sále Rotunda na BVV. Tato akce je zaměřena na profesionály z oblasti interiérového designu, architekty a realizátory projektů.

Konference INTERIÉRY , 18. 10. 2024 / Advertorial

Tento třináctý ročník s podtitulem BUĎ KREATIVNÍ přinese spoustu zajímavých témat od zahraničních i českých specialistů.

Jednou z hvězd programu bude přednáška od designérky a trend specialistky Aliny Schartner, která spolupracuje se světovými značkami jako je například Trend bible a navíc je také globální ambasadorkou RAL COLOR. Její přednáška na téma trendů v materiálech a barvách bude určitě jedním z inspirativních vrcholů akce.

Foto: Designérka a trend specialistka Alina Schartner

Dalším důležitým momentem bude vystoupení českého designéra Václava Mlynáře, kreativního ředitele skláren Bomma, který se podělí o své zkušenosti a pohled na to, jak navrhnout projekt s duší. Toto téma osloví všechny, kdo se přemýšlejí nad propojováním funkce a emocí v designu.

Velkou pozornost si jistě získá také architekt Ondřej Michálek, který bude hovořit o návrhu a realizaci obchodních prostor Máj Národní. Jaké to je mít na starosti takto komplexní a významný projekt? Michálek poodhalí procesy a výzvy spojené s modernizací tohoto ikonického prostoru.

Foto: Konference je určena profesionálům z oblasti interiérového designu.

Kromě inspirativních přednášek bude součástí konference také mini veletrh, který proběhne v předsálí. Zde si účastníci mohou prohlédnout aktuální materiály, od nátěrových hmot a textilií po moderní technologie a komponenty pro interiérový design. Návštěvníci budou mít možnost získat vzorky, navázat cenné kontakty a dozvědět se o nových možnostech pro své projekty. Zástupci firem tu budou přímo pro návrháře po celý den.

Konference INTERIÉRY je jedinečnou příležitostí k setkání s kolegy z oboru, k výměně zkušeností a inspiraci, která vás provede dalšími měsíci vaší praxe. Buďte u toho a načerpejte kreativní energii na celý rok!

Na tento inspirativní den je nutné se přihlásit on-line do 4.11.

Celý program najdete zde.

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři